06 Haz
Didim’e 12 mavi bayrak

Didim’e 12 mavi bayrak

Didim’de 11 plaj ve 1 marina mavi bayrak almaya hak kazandı. Başkan Ahmet Deniz Atabay, “İlçemizi daha ileriye taşımak için durmadan çalışacağız” dedi

Didim’de bulunan 11 plaj ile 1 marina, mavi bayrak almaya hak kazandı. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda mavi bayrak almaya hak kazananların listesi belirlendi. Didim’den 4’ü halk plajı olmak üzere 11 plaj ve 1 marina yer aldı.


Hizmetleri Didim Belediyesi tarafından yürütülen Oteller Önü, Altınkum, 3. Koy ve Tavşanburnu Tabiat Parkı halk plajının bir kez daha mavi bayrak kazanmasından gurur duyduklarını belirten Başkan Ahmet Deniz Atabay, “Her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan kentimizin birçok plajı bir kez daha mavi bayrakla taçlandırıldı. Didim’de turizmin ilerlemesi ve gelişmesi açısından çok önemli bir adım. Tabii bu mavi bayrakların kazanılmasında belediye ekiplerimizin çalışmaları önem taşıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizi bir adım daha öteye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Öte yandan Didim Belediyesi’nin Altınkum Mahallesi’nde her yıl açtığı Medusa Takı Stantları, bu yıl da sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşla buluşacak.