07 Tem
DİDİM LAVANTA FESTİVALİ 13-14 TEMMUZ’DA

DİDİM LAVANTA FESTİVALİ 13-14 TEMMUZ’DA

Festivaller kenti Didim, Lavanta Festivali ile misafirlerine kapılarını bir kez daha açacak. 


Her yıl geleneksel olarak, Didim Belediyesi bünyesinde bulunan, Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanlığı'nda gerçekleştirilen Lavanta Festivali, bu yıl 13-14 Temmuz tarihlerinde kapılarını açacak. Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından özenle hazırlanan, yine belediye tarafından yetiştirilen lavantaların mor rengiyle süslenen festivale bu yıl da binlerce yerli ve yabancı turist ile Didimli vatandaşın gelmesi bekleniyor.
Festivalde katılımcılar birçok sürpriz etkinlik ile de karşılaşacak. Didim Belediyesi Heykel Atölyesi ile Seramik Atölyesi'nde hazırlanan ürünler de festival alanında sergilenecek.


BAŞKAN ATABAY: TÜM VATANDAŞLARIMIZI FESTİVALİMİZE BEKLİYORUZ
Vatandaşları Lavanta Festivali'ne katılmaya davet eden Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Didim VegFest'in ardından bir festivalimiz ile daha vatandaşlarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Lavanta Festivali, bu yıl da tekrar kapılarını belediyemiz bünyesinde bulunan Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanlığı'nda 13-14 Temmuz tarihlerinde açacak. Kartpostallık görüntülerin olduğu, doğanın doğal renkleriyle süslenecek festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.